‘Go Go Gospel’ met Caro in 2020!

Joehoee fijne lui!

De eerste les van Go Go Gospel in 2020 zit er al op! Wat een toffe groep is het weer, maar nieuwe leden zijn altijd welkom.

Je bent welkom om het resultaat te komen bekijken en beluisteren en de goeie sfeer te proeven op de kijkdag en presentatie. In 2020 is die op dinsdagavond 24 maart.

En je kunt je nu weer aanmelden voor deelname aan het Go Go Gospel koor, dat altijd toewerkt naar een kijkdag/presentatie!  Vanaf januari 2020 kun je op de dinsdagavond in Amsterdam je (gospel)hart ophalen en lekker komen ‘gospelen’

M.i.v. 2020 zijn het geen lessenreeksen meer, maar is er gewoon een doorlopend lidmaatschap mogelijk, met een maandelijkse instroom gelegenheid.

Door gospel&spirituals zingen heb ik in mijn carrière zoveel plezier, kennis en vaardigheden opgedaan, dat moét ik gewoon doorgeven. Beleef het ook en merk ook hoe mooi deze muziekstroming is en hoe ieders energieke aandeel van even groot belang is voor de algehele belevenis. Samen zing je sterk!

Het is wel gewenst dat je affiniteit hebt met zingen en enige kennis hebt van je eigen stem. Voor deelname doe ik wel een kleine stemauditie, op elke 1e zaterdag van de maand. Naar aanleiding daarvan deel ik je in bij de Go Go starters groep, (17:45-19:00) of meteen bij het Go Go Gospelkoor.(19:15-21:00) Beide koorlessen zijn op dinsdagavond.

AANMELDEN VIA  gospelmetcaro@gmail.com en je ontvangt de mail en alle info en de startdatum.

Liefs, Caro