Bio

Op jonge leeftijd wist Caroline Dest al dat zij geboren was voor een leven vol zang, muziek en entertainment. Na in haar jeugd in diverse soul- en funkbands te hebben opgetreden, kwam zij eind jaren tachtig in contact met Trijntje en Tjeerd Oosterhuis. In hun band Total Touch verzorgt zij, samen met Berget Lewis, gedurende bijna 10 jaar de backing vocals. Met Total Touch als solide basis, maar ook door tientallen andere projecten en bands, vormt zij zich tot een begaafd zangeres en een allround artiest. Zij wordt en blijft hierna een veelgevraagde zangeres voor lead- & backingvocals bij diverse artiesten, zowel voor live-optredens als studiosessies.

Ilse DeLange, Kane, Di-rect, Ladies of Soul. Dat is slechts een kleine greep uit de vele muzikale projecten waaraan zij gedurende haar inmiddels ruim 20 jaar durende loopbaan haar charismatische (vocale) bijdrage leverde. In Europa en ver daarbuiten verzorgde zij de backing vocals voor o.a. Leon Ware, Sandra St.Victor (the Family Stand), Carleen Anderson, Lalah Hathaway, Nona Hendryx en Joyce Kennedy (Mother’s Finest), als deel van het bijzondere gelegenheid project ‘Daughters of Soul’.

Ze maakte tot 2008 als leadzangeres deel uit van de succesvolle groep Soulvation met o.a. DJ Ronald Molendijk, bekend van o.a. de top-10 hit Reset Your Brain waarin Caro de leadzang voor haar rekening nam. Ze wordt een veelgevraagd M.C voor zowel live dance events als in de studio. Ook maakt zij deel uit van het songfestival trio Ebonique.

Door de uren die zij nu maakt in de wereld van de stand up comedy toont zij zich ook een ludieke host en presentatrice. Ze geeft workshops op (muziek)scholen en bedrijven. Ze is een graag geziene zingende sidekick bij diverse theatershows van o.a. Berget Lewis en Edsilia Rombley.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op!

Of het nu groots en dramatisch is, of klein en gevoelig? Serieus of komisch? Caroline vindt een manier om het over te brengen aan haar toehoorders en leerlingen! Zij raakt en vermaakt, inspireert en motiveert!